Om garden

Gardsturisme med leiligheit og rom til leie, salg av takkebakst og kurs i takkebakst. Velkome til gards!

Vi har sæter i Grimsdalen ein av dei finaste sæterdalane, kan ved bestilling vera med på gaiding og matservering der.Det er mange fine  sæterstular etter dalen.

Kort veg til Dombås , frå der er det gaida turer får moskus safarie om sommaren. Alpinbakke og ellers mange fine skiløypersom er oppkjøyrde fleire stader i bygda og på fjellet

 


     

    

2 svar til Om garden

 1. Bjørn Aleksander Eek sier:

  Fint at Hildrun og Magne har tatt vare på Engelshus Gard. Noe etterslektene vil dra nytte av for å forstå hvordan opphavet levde. Uten historien er vi plattformløse.

 2. Kristin Ruud sier:

  Fantastisk sted å bo.
  Vi var så heldige å få bo på Engelshus helgen 29. juni til 2. juli 2012. Vi anbefaler gjerne gården til andre. For her er det nydelig mat til svært hyggelige priser, et trivelig vertskap som gir oss tillit og lar oss bo i nydelige gamle stuer med sjel og sjarme, samtidig som badet var tipp topp med varmekabler på gulvet og deilig dusj. Vi kom til Engelshus en fredag ettermiddag. Vi hadde bestilt middag på forhånd, og fikk spekemat, rømmegrøt og verdens beste flatbrød, bakt av vertinnen, Hildrun. Vi var på slektsforskningstur, og fikk fantastisk mye hjelp av Hildrun og Magne, og vi oppnådde mer enn vi kunne drømt om da vi kom, nemlig å treffe slektninger.

  Engelshus egner seg like god for enslige som går Pilgrimsleden som familier. Gården ligger vakkert til i lia over Dovre sentrum, med kort kjøretur til Dombås eller Grimsdalen. Det er fine veier i området til fotturer eller sykkelturer. Eller aller best, bare å nyte atmosfæren og sjarmen med å bo i slike historiske omgivelser. Og vil du virkelig reise bakover i tiden, så har Magne og Hildrun restaurert en gammel stue med gedigen peis, langbord, ølgås på bordet og gammeldagse «sittesenger», helt som på tipp-tipp-tipp oldeforeldrenes tid.
  Vi anbefaler Engelshus på det varmeste.
  Hilsen Kristin Ruud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s